minsk-skorishe-zhiviy-nizh-mertviy-kuleba-vidpoviv-na-slova-yermaka-pro-nemozhlivist-vikonannya-ugod

“Мінськ” скоріше живий, ніж мертвий: Кулеба відповів на слова Єрмака про неможливість виконання угод

 • 18196 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. На сьогодні Україні потрібно працювати в межах Мінського процесу і витискати з нього максимум можливого для безпеки нашої держави. Про це заявив на брифінгу у вівторок міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, передає кореспондент УНН.

Цитата:

“Мінський процес наразі скоріше живий, аніж мертвий. Він ще не вичерпав свій потенціал, тому зараз потрібно працювати в межах Мінського процесу і витискати з нього максимум можливого для безпеки України”, - сказав міністр, відповідаючи на питання щодо нещодавніх слів глави ОП.

Контекст

Минулого тижня керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявив в ефірі одного з телеканалів, що Мінські домовленості підписувалися з метою і розумінням того, що виконати їх неможливо.

"Якщо говорити чесно, то в тій редакції, в якій вони сьогодні існують, мені іноді здається, що вони і підписувалися з метою і з розумінням, що виконати їх неможливо, але Україна, і президент багато разів про це говорив, зробить усе для того, щоб принципи, закладені в мінських домовленостях, були виконані з нашого боку", - зауважив тоді Єрмак.

Що було раніше

Член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук напередодні заперечила вихід України з Мінських угод.

Українські Національні Новини

Політика