minulogo-roku-dsns-vryatuvala-zhittya-blizko-6-tisyach-ukrayintsiv

Минулого року ДСНС врятувала життя близько 6 тисяч українців

 • 8271 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Протягом минулого року підрозділи ДСНС врятували життя близько 6 тисяч українців - в середньому, по 16 на день. Про це повідомив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Микола Чечоткін під час публічного звіту служби за 2018 року, передає кореспондент УНН.

"Органами управління та службами протягом року забезпечено реагування на 128 надзвичайних ситуацій та на понад 78 тисяч пожеж. В середньому кожного дня службою було врятовано життя 16 осіб. Головним досягненням ДСНС протягом минулого року - врятовано життя близько 6 тисяч осіб", - зазначив голова ДСНС.

За його словами, крім того, майже на чверть зменшена кількість надзвичайних ситуацій, а кількість загиблих під час надзвичайних ситуацій зменшилась на 2%.

При цьому він додав, що минулого року рятувальники витягнули із снігових заметів автомобілі, врятувавши таким чином понад 6800 громадян.

Нагадаємо, рятувальники за добу 24 січня, протягом якої Україну замело снігом, допомогли з буксируванням 407 автомобілів, у яких перебувало 648 людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП