minulogo-roku-ponad-72-tisyachi-osib-buli-prityagnuti-do-vidpovidalnosti-za-porushennya-pozhezhnoyi-bezpeki

Минулого року понад 72 тисячі осіб були притягнуті до відповідальності за порушення пожежної безпеки

 • 9814 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. Протягом 2018 року до адміністративної відповідальності за порушення у сфері пожежної та техногенної безпеки було притягнуто понад 72 тисячі осіб. Про це УНН у відповідь на запит повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

"У 2018 році за порушення та невиконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки до адміністративної відповідальності притягнуто 72 тис. 774 особи, що на 72 особи (0,1 %) більше ніж за аналогічний період 2017 року", - повідомили у ДСНС.

Нагадаємо, органами державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки у 2018 році проведено 101618 заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки, за результатами яких виявлено 1 млн 487 тис. 707 порушень вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки.

Найбільш поширеними порушеннями вимог пожежної безпеки є недотримання вимог щодо утримання та експлуатації електромереж і електрообладнання, систем протипожежного захисту, а також евакуаційних шляхів та виходів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП