minulogo-roku-v-ukrayini-proveli-ponad-500-yuvileynikh-vesil

Минулого року в Україні провели понад 500 ювілейних весіль

 • 7894 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Минулого 2018 року відділи державної реєстрації актів цивільного стану провели 549 обрядів ювілейних весіль, під час яких сімейні пари повторюють обряд одруження. Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції України, передає УНН.

"У 2018 році відділами державної реєстрації актів цивільного стану проведено 549 обрядів ювілейних весіль, в той час як у 2017 році було проведено лише 37 таких обрядів", – процитувала прес-служба слова заступника Міністра юстиції України з питань державної реєстрації Ірини Садовської.

За її словами, послуга з проведення обрядів ювілеїв весілля надається відділами ДРАЦС по всій Україні, і її може замовити будь-хто: один із сімейної пари, родичі, друзі.

"Хочу зауважити, що це не залежить від кількості років спільного подружнього життя. Замовляють як для пар, які прожили разом і 50 років, і коли сімейна пара прожила один рік", – зазначила Садовська.

Крім того, за її словами, найбільше цією послугою користуються, зокрема, у Київській, Луганській та Полтавській областях.

Нагадаємо, сімейні пари в Україні можуть одружитися ще раз.

Українські Національні Новини

Суспільство