minulogo-tizhnya-u-svitlodarsku-lishe-za-shist-godin-stalos-700-vibukhiv-obsye

Минулого тижня у Світлодарську лише за шість годин сталось 700 вибухів - ОБСЄ

 • 6310 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала, що у Світлодарську лише за шість годин сталось 700 вибухів. Про це повідомив перший заступник голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг, передає кореспондент УНН.

"Наші спостерігачі у підконтрольному урядові Світлодарську лише за 6 годин чули 700 вибухів, 680 з яких вони оцінили як постріли з артилерії калібру 120 мм та 20 такових вистрілів", - зазначив А.Хуг.

Також він додав, що це заборонене озброєння використовувалось "людьми в уніформі", незважаючи на той факт, що "люди у костюмах" вже давно погодилися відвести це озброєння. Це передбачає, що "люди у костюмах" поставили свої імена під мінським меморандумом, а також під комплексом заходів виконання цього меморандуму.

Нагадаємо, російсько-окупаційні війська намагалися вибити наші передові підрозділи із займаних позицій в районі Світлодарської дуги. За підтвердженими даними розвідки, втрати противника склали близько 20 осіб вбитими та до 30 поранених.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП