minuloyi-dobi-armiya-rf-obstrilyuvala-kharkivsku-oblast-ye-poraneni

Минулої доби армія рф обстрілювала Харківську область, є поранені

 • 164283 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Російські війська продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Внаслідок чого троє цивільних отримали поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Ізюмського, Куп'янського та Чугуївського районів. На жаль, є поранені. За даними Центру екстреної медичної допомоги, 1 людина госпіталізована в Ізюмському районі, 1 - в Куп'янському, 1 - в Чугуївському", - заявив він.

Деталі

За інформацією Синєгубова, цієї ночі обстрілів у Харкові та населених пунктів Харківщини не зафіксовано.

Також він зазначив, що у регіоні триває операція з деокупації області. Звільнено більше 300 населених пунктів, де проживає близько 150 тис. людей.

"На звільнені території поступово повертається нормальне життя. Тривають роботи з розмінування та відновлення критичної інфраструктури, люди, що майже пів року провели в окупації, отримують гуманітарну допомогу", - додав місцевий посадовець.

Доповнення 

У деокупованій Балаклії в Харківській області у відділі поліції та у будівлі навпроти було виявлено тюрму та катувальню для місцевих жителів, яку зробили російські окупанти. Рашисти завжди тримали у полоні мінімум 40 людей.

Українські Національні Новини

Війна