minuloyi-dobi-u-kharkovi-ne-bulo-vorozhikh-obstriliv-v-oblasti-dvoye-poranenikh

Вчора у Харкові не було ворожих обстрілів, в області – двоє поранених

 • 68810 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Минулої доби Харків не зазнав обстрілів з боку російських окупантів, в області внаслідок ворожих атак двоє чоловіків дістали поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

"Харків цієї доби не зазнав обстрілів. Дякуємо за це героїзму наших захисників. Однак протягом доби російські окупанти обстрілювали Печеніги Чугуївського району. Поранений 73-річний чоловік, ушкодження легкі. Також поранений 42-річний чоловік у с. Циркуни", — написав Синєгубов.

Деталі

Вранці 17 травня окупанти інтенсивно обстріляли Мерефу, пошкоджено понад 30 будинків, високовольтна лінія, автомобілі громадян. Постраждалих немає.

"Закликаю харків'ян утриматися від прогулянок у Саржиному яру, де все ще є велика кількість нерозірваних боєприпасів та можуть бути встановлені ДРГ розтяжки. Зараз там працюють вибухотехніки. Так само закликаю утримуватися від відвідин будь-яких лісових та паркових зон, узбіч доріг та місць, що перебували під обстрілами", — зазначив голова ОВА.

Додамо

На Харківському напрямку ворог намагається утримати займані позиції. Агресор із артилерії обстрілює Циркуни, Руські Тишки, Черкаські Тишки та Питомник.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП