minuloyi-dobi-vorog-20-raziv-atakuvav-rayon-maryinki-aktivizuvav-aviatsiyu-sili-oboroni-tavriyskogo-napryamku

Ворог за добу 20 разів атакував район Мар'їнки, активізував авіацію - Дмитрашківський

 • 500352 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Минулої доби російські окупанти 20 разів атакували район Мар'їнки Донецької області. Ворог також активізував авіацію, вночі двічі атакував позиції МіГ-35, повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

"За вчора ворог 20 разів атакував позиції Мар'їнки, двічі вночі. Також ворог двічі змістився за межі Мар'їнки, але наші воїни були готові до даної ситуації й дали відсіч. Натомість активізувалася авіація ворога. За день ворог 15 разів підіймав свої літаки. Вночі працювала їх авіація, двічі вони атакували позиції Мар'їнки літаками МіГ-35. На щастя, обійшлося без втрат", - поінформував він.

Деталі

Дмитрашківський також повідомив з посиланням на представників розвідки, що з району Мар'їнки на відновлення було відведено два російські підрозділи десантників. Одни з них - 95-ий десантний полк, який зазнав втрат.

"Стало також відомо про переміщення двох колон з особовим складом у район Бердянська та Мелітополя. Ми контролюємо ситуацію, бачимо і чуємо все, що робить ворог. Я думаю, що найближчим часом ми почуємо інші новини стосовно цих колон", - сказав речник.

За словами речника, ворог продовжує створювати оборонні рубежі на Запорізькому напрямку, оскільки "дуже боїться" українського контрнаступу, що відомо з перехоплених розмов окупантів зі своїми родичами.

Нагадаємо

Генеральний штаб ЗС України 17 квітня повідомив, що російські окупанти обороняються на Запорізькому та Херсонському напрямках.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    До Ради внесли законопроект про накопичувальні пенсії

     • 760998 переглядiв

    Україна почала закачувати у сховища газ на новий сезон

     • 636647 переглядiв