minuloyi-dobi-zitknennya-na-svitlodarskiy-duzi-trivalo-pyat-godin-a-lisenko

Минулої доби зіткнення на Світлодарській дузі тривало п'ять годин - А.Лисенко

 • 10333 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Минулої доби на Світлодарській дузі бойовики п’ять годин поспіль вели масштабні обстріли із важкого озброєння. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"На Світлодарській дузі тривають масштабні бойові дії. Минула доба почалася із бойового зіткнення під Луганським, яке тривало безперервно п’ять годин. Противник атакував за підтримки бронетехніки, мінометів і гармат, випустивши десятки снарядів і мін. Пізніше на цих рубежах відбулося ще два ворожих обстріли загальною тривалістю чотири години”, - зазначив речник МОУ.

Також А.Лисенко повідомив, що бойовики намагаються “промацати ґрунт” для удару з флангу.

“Зокрема, потужні обстріли з боку ворога відбувся в Троїцькому та у Воздвиженці. Противник цілими батареями застосовував важке озброєння: міномети і гармати. Також ворожа артилерія знову зачепила Миронівку. Внаслідок агресивних дій незаконних збройних формувань у Світлодарську пошкоджено житловий будинок та поліцейський автомобіль”, - додав речник Міноборони.

Нагадаємо, вчора бойовики продовжували обстріли позиції сил АТО, зокрема тричі намагалися атакувати позиції українських військових на Світлодарській дузі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП