minyust-zareyestruvav-poryadok-provedennya-povnoyi-perevirki-e-deklaratsiy

Мін’юст зареєстрував Порядок проведення повної перевірки е-декларацій

 • 12664 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Сьогодні, 13 лютого Мін’юст зареєстрував Порядок проведення повної перевірки електронних декларацій. Про це у Facebook написав міністр Юстиції України Павло Петренко, передає УНН.

"Відтепер Національне агентство з питань запобігання корупції має механізм для перевірки електронних декларацій та може її розпочати", - сказав П.Петренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАЗК прийняв порядок перевірки е-декларацій

Він зазначив, що йому прикро, що "за півроку цей документ НАЗК так і не змогли розробити і за них цю роботу довелося виконати представникам створеної за моєї ініціативи та за дорученням прем’єра робочої групи при Кабміні".

"Найближчим часом робоча група має доопрацювати Порядок здійснення моніторингу способу життя чиновників. Хочеться вірити, що це буде останній документ, який ми розробляємо замість НАЗК. Продовжуємо слідкувати за роботою НАЗК, щоб вона була публічною, законною та доброчесною", - додав міністр.

#Перемога: Порядок НАЗК щодо проведення повної перевірки електронних декларацій зареєстрований Мін'юстом. https://t.co/Jwibm8AKhr pic.twitter.com/c8SiQh45Q4

— Мін'юст України (@minjust_gov_ua) 13 лютого 2017 р.

Українські Національні Новини

Політика