mip-gotuye-plan-zakhodiv-dlya-populyarizatsiyi-ukrayini

МІП готує план заходів для популяризації України

 • 8619 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. В міністерстві інформаційної політик України наразі розроблено план заходів із популяризації України. Про це повідомив Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко, передає УНН з посиланням на прес-службу Міністерства інформполітики.

Вчора, 14 лютого 2017 року, в Києві відбулася презентація туристично-мистецького потенціалу Тернопільської області за участі Державного секретаря Міністерства інформаційної політики України А.Біденка.

А.Біденко під час презентації зазначив, що зараз у державі спостерігається великий рух у сторону розвитку внутрішнього та зовнішнього туризму. Була ухвалена Концепція популяризації України і зараз Міністерство інформаційної політики України спільно з іншими відомствами займається розробкою плану заходів. У цьому напрямі ми намагаємося співпрацювати з різними регіонами».

За його словами, наразі розроблено план заходів із популяризації України, за який відповідають різні відомства.

"Він зараз на погодженнях у міністерствах. Сам план передбачає як зовнішні, так і внутрішні заходи", - повідомив А.Біденко.

Під час заходу було проведено презентації: історико-туристичних об’єктів області; етно-культурних особливостей та щорічних фестивалей; art-буків та картин кращих митців краю; навчальних закладів, книговидавців; гастрономії та авторських ресторацій.

Як повідомляв УНН, США та Україна домовилися про співробітництво для уникнення інформаційних ризиків.

 

 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    МІП готує план заходів для популяризації України

     • 8619 переглядiв

    А.Головач отримав умовне покарання - Генпрокурор

     • 9533 переглядiв

    У КМДА презентували програму з дорожньої безпеки

     • 11553 переглядiв

    Деякі київські автобуси змінять маршрут

     • 11732 переглядiв