mis-ukrayina-vsesvit-vidmovili-u-vizi-v-ssha

"Міс Україна Всесвіт" відмовили у візі в США

 • 29360 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Переможниці конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анастасії Субботі відмовили в американській візі, через що її участь у конкурсі "Міс Всесвіт" під загрозою. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook голова оргкомітету конкурсу Анна Філімонова, передає УНН.

"Сьогодні (14 листопада - ред.) переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт"-2019 Анастасія Суббота, яка повинна була представити Україну на престижному міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт" 8 грудня в Атланті (США), отримала відмову в отриманні американської візи. Щоб участь України в світовому конкурсі все ж відбулася, я змушена звернутися з відкритим листом до посольства США", - написала голова оргкомітету.

У листі-зверненні Філімонова просить особистого втручання очільника місії США Вільяма Тейлора у вирішенні цього питання та повідомляє, що під час спілкування учасниці з працівником посольства США той зазначив, що не вперше отримує такі документи, як у Субботи - і без коментарів видав документ про відмову.

"Я не хочу вірити, що це було мотивоване будь-якими іншими причинами, аніж великою зайнятістю працівника, який не приділив додаткового часу нашій учасниці. Я прошу Вашого особистого втручання у вирішення цього питання у зв’язку з термінами проведення конкурсу "Міс Всесвіт 2019": з 28 листопада 2019 р. по 8 грудня 2019 р. Згідно з правилами оргкомітету, Анастасія Суббота повинна прибути до США 27 листопада", - написала Філімонова.

Нагадаємо, титул "Міс Всесвіт - 2018" завоювала філіпінка Катріона Грей.

Українські Національні Новини

УНН Lite