misiya-mvf-ta-predstavniki-ukrayini-dosyagli-zgodi-schodo-ekonomichnoyi-politiki

Місія МВФ та представники України досягли згоди щодо економічної політики

 • 529760 переглядiв

КИЇВ. 23 листопада. УНН. Експерти МВФ та представники Міністерства фінансів України, Національного банку України й інших органів влади досягли згоди на робочому рівні щодо економічної політики в рамках Моніторингової програми із залученням Ради директорів Фонду. Про це повідомив міністр фінансів України Сергій Марченко, передає УНН з посиланням на Мінфін.

Цитата

“Я вдячний експертам МВФ за продуктивні дискусії, які допомогли нам узгодити подальшу економічну політику України, спрямовану на збереження загальної стійкості в умовах повномасштабної війни. Розраховуємо на продовження тісної співпраці в найближчому майбутньому”, — зазначив Марченко.

Повідомляється, що представники України запросили чотиримісячну Моніторингову програму із залученням Ради директорів МВФ, щоб визначити напрями податково-бюджетної та монетарної політик Уряду України й НБУ задля підтримки макроекономічної та фінансової стабільності, а також наблизити країну до запуску нової повноцінної програми співпраці з МВФ.

Доповнення

11 листопада Місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) розпочала роботу онлайн щодо запиту влади України на моніторингову програму, проведе переговори з представниками України.

Українські Національні Новини

Політика