misiya-obsye-perevirila-povidomlennya-pro-problemi-z-vodopostachannyam-bilya-luganska

Місія ОБСЄ перевірила повідомлення про проблеми з водопостачанням біля Луганська

 • 5684 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ перевірили повідомлення про проблеми з водопостачанням у непідконтрольних частинах Луганщини. Місцеві жителі деяких населених пунктів повідомили про відсутність або проблеми з водою, передає УНН з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ.

"6 грудня на околицях Луганська, у Красному Ярі та Великій Вергунці, чотири жительки повідомили Місії, що місцеве населення страждає від проблем із водопостачанням", - розповіли спостерігачі.

Вже 7 грудня в підконтрольній "ЛНР" Веселій Горі два мирні жителі повідомили СММ, що водопостачання в населеному пункті відсутнє з 4 грудня.

" У підконтрольному "ЛНР" селищі Металіст дві жінки у віці 60–70 років поінформували спостерігачів про те, що незважаючи на наявність води в селищі, люди, котрі проживають в певних районах, жаліються на низький тиск води", - додали в СММ.

Нагадаємо, через заборгованість КП “Попаснянський районний водоканал” перед ТОВ “Луганське енергетичне об’єднання” розміром 124 млн грн з 1 грудня було знеструмлено агрегати Петровської насосної станції 2-го підйому, якими здійснювалася подача води на територію ОРЛО.

Як повідомляв УНН, 7 грудня на зустрічі у Мінську Тристороння контактна група доручила підгрупі по економічним питанням організувати підписання протоколу щодо якнайшвидшого розблокування роботи Попаснянського водоканалу.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Десять людей постраждало внаслідок ДТП на Луганщині

     • 7884 переглядiв

    Суд заарештував екс-керівника "Київенергохолдингу"

     • 6792 переглядiв

    Чотирьох розбійників заарештували в Харкові

     • 8053 переглядiв