miska-vlada-odesi-zdaye-v-orendu-more

Міська влада Одеси здає в оренду море

 • 38273 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. В Одесі міська влада здає в оренду площі прямо в морі, на яких орендодавці пляжів розміщують настили. Відповідно до Закону України, такі маніпуляції заборонені. Про це заявили на Засіданні постійної комісії з питань екології, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, зв'язку та інформаційних технологій, передає УНН.

Цитата

"Згідно з угодою розміщення платформи на опорах 3 тис. 200 кв. метрів у воді. Від самого початку пляжу там не було. На сьогодні, згідно з додатковими угодами права передані управлінню інженерного захисту", - повідомив представник Управління інженерного захисту території міста і розвитку узбережжя Одеської міської ради.

Голова комісії каже, що такими "зізнаннями" чиновники підставляють міського голову Одеси Геннадія Труханова.

"Контроль за виконанням розпорядження по підготовці Одеси до туристичного сезону міський голова дав особисто і зараз ви підставляєте його", - сказав глава Комісії Богдан Гіганов.

Доповнення

Одеська міська влада видала паспорти тільки двом пляжам, інші можуть закрити. Мова про "Калетон" і частину Аркадії (яку використовує ПП "Нелл").

Власник "Калетона" допоміг Трухановому днями відкрити інклюзивний пляж, що деякими городянами було розцінено як політичний піар.

Що стосується "Нелл", то вони отримали дозвіл в міськраді на використання єдиного в Одесі безкоштовного пляжу, який зараз відбирають у городян.

"На кілька днів були зупинені будь-які роботи. Далі все пішло за найкращими традиціями труханівської Одеси: корупційні органи місцевої влади видали всі дозвільні документи забудовнику, а пан Кучук (Михайло Кучук, перший заступник міського голови - ред.) особисто легалізував захоплення пляжу в Аркадії. Тепер будь-які спроби демонтувати металеві конструкції будуть мати наслідки у вигляді кримінальних справ", - написав у FB Дем'ян Ганул.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса