miskomu-golovi-energodaru-povidomleno-pro-pidozru-v-zlovzhivanni-sluzhbovim-stanovischem

Міському голові Енергодару повідомлено про підозру в зловживанні службовим становищем

 • 9667 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Міського голову міста-супутника Запорізької АЕС підозрюють у незаконному звільненні одного з керівників комунального підприємства, поєднаному зі зловживанням службовим становищем. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Запорізької області.

"08.06.2017 року працівниками місцевої прокуратури у сесійному залі міської ради Енергодарському міському голові вручено, підписане прокурором області, повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 172, ч. 1 ст. 364 Кримінального кодексу України (незаконне звільнення одного з керівників комунальних підприємств, поєднане з зловживання службовим становищем)", - йдеться у повідомленні.

Вручення повідомлення про підозру відбувалось безпосередньо під час проведення сесії міської ради з метою виключення можливості зриву слідчої дії зі сторони міського голови та його соратників.

Досудове розслідування на цей час триває. Дане кримінальне провадження знаходиться на особистому контролі прокурора Запорізької області.

Як повідомляв УНН 7 червня, у Ірпінській міськраді поліція проводить обшуки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП