mitna-reforma-posivna-rukh-oporu-korniyenko-anonsuvav-nove-zasidannya-radi

Митна реформа, посівна, рух опору: Корнієнко анонсував нове засідання Ради

 • 93945 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Цього тижня планується проведення пленарного засідання Верховної Ради, на якому планують, зокрема, розглянути законопроекти щодо податкової та митної реформ, посівної. Про це в ефірі національного марафону повідомив перший віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко, передає УНН з посиланням на партію "Слуга народу".

Цитата

"Зараз доопрацьовуємо порядок денний з тим, щоб це було максимально ефективне засідання", – повідомив Корнієнко.

Деталі

За його словами, зокрема, парламент планує розглянути продовження податкової та митної реформ. Зміни спрямовані на встановлені досконалого механізму майже безперешкодного ввезення з-за кордону нагальних зараз вантажів.

"Йдеться про гуманітарку, про товари першої необхідності, про продукти харчування, про паливо", – заявив він.

Також планується розглянути законопроєкт, який стосуються посівної.

"У нас буде великий законопроєкт, який унормовує діяльність земельних питань в воєнний час, щоб ми могли зараз нормально відсіятися, щоб наші аграрії могли нормально відпрацювати", – наголосив Корнієнко.

Крім того, Рада хоче внести суттєві зміни у законопроєкт про рух опору.

"Ми розуміємо, що у нас такі сили зараз будуть розвиватися. На жаль, в нас частина територій, де потрібна діяльність саме таких сил", – сказав перший віцеспікер.

Корнієнко додав, що народні депутати хочуть і підвищити кримінальну відповідальності за нецільове використання "гуманітарки".

Доповнення

Раніше голова парламенту Руслан Стефанчук повідомляв, що Верховна Рада може зібратися на чергове пленарне засідання вже цього тижня.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Луганщина відзвітувала про відносний "режим тиші"

     • 74379 переглядiв