mitniki-pereviryatimut-pasazhiriv-poyizdu-chotirokh-stolits-na-kiyivskomu-vokzali

Митники перевірятимуть пасажирів поїзду чотирьох столиць на київському вокзалі

 • 15096 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. На Центральному залізничному вокзалі у Києві з’явився пункт для митного контролю пасажирів нового поїзда Київ — Мінськ — Вільнюс — Рига, передає УНН з посиланням на повідомлення “Укрзалізниці”.

“У ці дні на вокзалі станції Київ-Пасажирський завершується облаштування спеціального пункту для митного контролю пасажирів, які подорожуватимуть поїздом чотирьох столиць № 31/32 Київ — Мінськ — Вільнюс — Рига”, — сказано у повідомленні.

На Центральному вокзалі Києва вже облаштовано “червоний” та “зелений” коридори, де здійснюватиметься митний контроль пасажирів цього поїзда. Зокрема, вихід на першу колію вокзалу облаштований спеціальним пунктом для митників. Прикордонний контроль здійснюватиметься під час руху поїзда.

У компанії нагадали, що новий міжнародний поїзд відправиться у перший рейс 28 вересня.

Нагадаємо, вартість проїзду в поїзді чотирьох столиць від Києва до Риги становить у вагоні купе 2219,11 грн, у вагоні СВ — 4428,17 грн, від Києва до Вільнюса у вагоні купе — 1640,62 грн, у вагоні СВ — 3271,78 грн, від Києва до Мінська у вагоні купе — 1853,98 грн, у вагоні СВ — 3574,69 грн.

Українські Національні Новини

Економіка