mitropolit-onufriy-potrapiv-v-bazu-mirotvortsya

Митрополит Онуфрій потрапив в базу "Миротворця"

 • 12110 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Митрополит Київський і всієї України Онуфрій був внесений в базу "Миротворця" після вчорашнього засідання Синоду Української православної церкви (УПЦ). Про це повідомляє УНН з посиланням на дані сайту організації.

"Агент впливу Російської православної церкви (РПЦ) в Україні. Противник створення незалежної помісної церкви в Україні", - зазначено у відповідній публікації в розділі "Чистилище" на "Миротворці".

Автори публікації відзначили, що предстоятель УПЦ (МП), зокрема, вимагав, щоб екзархи, призначені Константинопольським Патріархом, покинули "канонічну територію" України. Також священнослужитель заявляв, що Константинополь не має права втручатися в церковні справи України, а дії патріарха Варфоломія Онуфрій назвав неканонічними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-лідер Pink Floyd потрапив в базу "Миротворця"

Крім того, Онуфрій відмовився від зустрічі з прибулими в країну в рамках початку процедури надання УПЦ Київського патріархату автокефалії єпископами Вселенського патріарха Варфоломія.

Також митрополиту пригадали, що 8 травня 2015 року його відмовився встати у Верховній Раді під час виголошення президентом України імен героїв, які відзначилися в АТО.

Нагадаємо, намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Павло потрапив в розділ "Чистилище" на сайті "Миротворець" .

Українські Національні Новини

Політика