mizh-nardepom-i-zhurnalistom-na-donechchini-stavsya-konflikt

Між нардепом і журналістом на Донеччині стався конфлікт

 • 11133 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 25 лютого. УНН. Вчора близько 23.50 до колл-центру 102 від журналіста інформаційного агентства надійшло повідомлення про те, що у готелі Бахмуту народний депутат України намагається виламати двері у його номер та погрожує. При цьому у порушення норм закону він знаходиться у приміщенні з автоматом на ремені без спеціального чохла. Поліція проводить перевірку за цим фактом.  Про це повідомили УНН у ГУНП у Донецькій області.

На місці працювала слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції, факт задокументовано. Подію прокоментував очільник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.

Словесний конфлікт розпочався, коли заявник, мешканець Києва, зробив народному депутату зауваження про неприпустимість порушення правил зберігання та носіння вогнепальної зброї.

На місце оперативно прибули співробітники Бахмутського відділу поліції. З приїздом поліції сварка закінчилася, факт був зареєстрований в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про скоєні кримінальні правопорушення та інші події.
Поліцейські виявили у депутата Верховної Ради, який є власником зареєстрованої вогнепальної зброї, нагородний пістолет “Форт-17” та мисливський промисловий нарізний карабін.

Мисливська зброя знаходилася у відкритому стані, на ремені, що є порушенням закону та тягне за собою відповідальність. У поліції зазначили, що на Донеччині у зв’язку з подіями, які тут відбуваються, заборонене полювання та відповідно немає жодного приводу для застосування мисливської зброї.

Наразі за фактом порушення правил поводження із зареєстрованою зброєю проводиться перевірка.

Про сторони конфлікту стало відомо з соцмереж. Журналіст "Дорожнього контролю" Андрій Дзиндзя на своїй сторінці у Facebook опублікував відео і повідомив, що народний депутат України Володимир Парасюк вночі прийшов до нього з автоматом у Бахмуті. 

 

Українські Національні Новини

Суспільство