mizhnarodna-federatsiya-kishok-zaboronila-dopusk-tvarin-gospodari-yakikh-zhivut-u-rf-do-bud-yakikh-vistavok

Міжнародна федерація кішок заборонила допуск тварин, господарі яких живуть у РФ, до будь-яких виставок

 • 46690 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Міжнародна федерація кішок (FIFe) заборонила з 1 березня по 31 травня допуск кішок, господарі яких живуть у РФ, до будь-яких виставок FIFe за межами Росії. Про це повідомляє УНН з посиланням на FIFe.

Деталі

Крім того, жодна кішка, виведена в РФ, не може бути зареєстрована у родоводах FIFe за межами Росії. Зазначається, що «при необхідності» обмеження можуть бути переглянуті.

Жодну кішку, виведену в Росії, не можна імпортувати та реєструвати в жодній племінній книзі FIFe за межами Росії, незалежно від того, яка організація видала його родовід.

Жодного кота, що належить експонентам, які проживають в Росії, не можна брати на будь-яку виставку FIFe за межами Росії, незалежно від того, в якій організації є члени цих експонентів.

Ці обмеження діють до 31 травня 2022 р. і будуть переглянуті в міру необхідності.

Рада FIFe також вирішила, що частину свого бюджету виділить на підтримку тваринників та любителів котів в Україні, які страждають через нинішню ситуацію.

Додамо

Сполучені Штати, у координації з союзниками та партнерами, накладають додаткові економічні санкції на Росію та Білорусь у відповідь на жорстоке вторгнення в Україну.

Українські Національні Новини

Новини Світу