mizhnarodna-konferentsiya-schodo-torgivli-ridkisnimi-tvarinami-khto-predstavit-ukrayinu

Міжнародна конференція щодо торгівлі рідкісними тваринами: хто представить Україну

 • 9380 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Україну на 18-й нараді Конференції Сторін Конвенції про міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення представить співробітник Міністерства екології та природних ресурсів України  Володимир Домашлінець. Про це йдеться у розпорядженні Президента України №243/2019-рп, передає УНН.

"Уповноважити начальника відділу охорони тваринного світу Управління охорони біорізноманіття та біобезпеки Міністерства екології та природних ресурсів України Домашлінця Володимира Григоровича брати участь y переговорах та схваленні рішень вісімнадцятої наради Конференції Сторін Конвенції про Міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення, яка відбудеться 17 — 28 серпня 2019 року у м.Женеві, Швейцарська Конфедерація", - зазначено у документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський оновив склад комісії з питань громадянства

Крім того, розпорядженням затверджено Директиви для участі представника України у вісімнадцятій нараді Конференції Сторін Конвенції про Міжнародну торгівлю видами дикої фауни і флори, що перебувають під загрозою зникнення.

Українські Національні Новини

Політика