mkhp-gromadi-nadav-ryatuvalnikam-dopomogu-na-ponad-piv-milyona-griven

“МХП-Громаді” надав рятувальникам допомогу на понад пів мільйона гривень

 • 84828 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Благодійний фонд «МХП-Громаді» придбав для рятувальників 30 ДПРЧ (місто Ладижин) компресор, піноутворювач, фільтруючі коробки для протигазів, захисний комбінезон, чоботи та рукавиці, передає УНН з посиланням на начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Загальна сума допомоги від МХП становила майже 600 тис. грн.

Цитата

“Наразі, один з пріоритетних напрямів громад Вінниччини - співпраця зі службою порятунку, яка набула неабиякого розвитку! І сьогодні, завдяки отриманим субвенціям та благодійній допомозі, рятувальники 30 ДПРЧ (м. Ладижин) отримали майна на загальну суму 250 тис. грн.

Також благодійною організацією «Благодійний фонд «МХП-Громаді» було придбано компресор PE 250-ТЕ BAUER KOMPRESSOREN загальною вартістю 450 тис. грн, піноутворювач, фільтруючі коробки до протигазів, захисний комбінезон типу ProChemmaxII з захисними чоботами та рукавицями. Загальна сума благодійної допомоги становить 573 тис. грн. Для нас сьогодні в пріоритеті забезпечити наш особовий склад всім необхідним! Служимо!” - написав він.

Додамо

Нещодавно благодійний фонд "МХП-Громаді" передав медикам Краснопільської громади, що на Вінниччині, новий електрокардіограф.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство