mkhp-gromadi-onoviv-kimnatu-vipiski-porodil-u-likarni-na-vinnichchini

“МХП-Громаді” оновив кімнату виписки породіль у лікарні на Вінниччині

 • 1385966 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” разом з ПрАТ "Зернопродукт МХП" облаштували сучасними меблями кімнату виписки породіль у Тульчинській центральній районній лікарні. Про це повідомили у пресслужбі Фонду, передає УНН.

Цитата

“У Тульчинський центральній районній лікарні на Вінниччині разом з ПрАТ "Зернопродукт МХП" ми облаштували сучасними меблями кімнату виписки породіль. Бюджет оновлення зали склав 100 тис. грн. І тепер сотні немовлят щороку усміхатимуться світу на своєму першому фото в світлому, затишному просторі”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

За підтримки “МХП-Громаді” амбулаторія на Вінниччині отримала генератор

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу