mkhp-kosyuka-zbilshiv-finansovu-dopomogu-krayini-do-84-mln-grn

МХП Косюка збільшив фінансову допомогу країні до 84 млн грн

 • 17078 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Найбільший в Україні виробник курятини агрохолдинг МХП ("Наша Ряба") збільшив фінансову допомогу країні до 84 млн грн, повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу компанії.

МХП перерахував 55 млн грн до загальнонаціонального фонду протидії коронавірусу.

"Гроші будуть спрямовані на найнагальніші потреби: експрес-тести для діагностики коронавірусу, апарати штучної вентиляції легень, засоби індивідуального захисту тощо. Розподілом коштів займуться фахівці Міністерства охорони здоров’я.

Фінансову допомогу було виділено в межах домовленостей між владою та представниками великого бізнесу, які було досягнуто під час зустрічі, організованої Президентом України 16 березня", - зазначили в компанії.

Крім того, МХП взяв під опіку Вінницьку та Черкаську області, як регіони своєї найбільшої присутності. На їхні потреби холдингом було виділено 15 і 14 млн грн відповідно.

"Таким чином, на сьогодні компанія вже спрямувала на боротьбу з пандемією 84 млн грн", - підкреслили в МХП.

МХП закликає усіх, хто має змогу, допомогти суспільству та державі в боротьбі с пандемією коронавірусу, долучатися та брати активну участь у подоланні складних викликів, що стоять перед людством.

"Ми віримо, що лише спільними зусиллями можна подолати глобальні загрози", - наголосили в компанії.

Довідка. МХП - найбільший в Україні виробник і експортер курятини. Торговий бренд в Україні - "Наша Ряба". Власник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство