mkhp-kosyuka-zniziv-tsini-na-kuryatinu-1

МХП Косюка знизив ціни на курятину

 • 20942 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Виробник курятини "Наша Ряба" - компанія МХП знизила ціни на продукцію. Про це повідомляє прес-служба МХП, передає УНН.

Так, у ІІІ кварталі 2020 року середня ціна на курятину МХП становила 1,36 дол. за 1 кг продукту, тоді як рік тому – 1,53 дол. (без урахування ПДВ). Таким чином за рік ціни знизилися на 11%.

"Це зумовлено здебільшого негативною динамікою цін на тваринний білок в різних частинах світу, особливо в ЄС (більш низькі ціни на філе в ЄС) та курячу чверть у всьому світі, а також через складні ринкові умови на внутрішньому ринку", - прокоментували у МХП.

Ціни на внутрішньому ринку знизились на 11% у порівнянні з попереднім роком.

"Здебільшого з тих же причин, що і експортні ціни, а також через більшу частку продажів замороженої курятини в Україні", - розповіли в МХП.

Довідка УНН: МХП – провідний виробник курятини в Україні з найбільшою часткою на ринку, який володіє та контролює всі етапи виробництва курятини.

Для підтримки продажів МХП контролює дистрибуційну мережу, яка складається з 9 центрів у великих містах України. МХП використовує власні вантажівки для доставки своєї продукції, що зменшує загальні витрати і час доставки. Компанія належить Юрію Косюку.

Нагадаємо, "Наша Ряба" залишається єдиною курятиною в Україні, яка пройшла незалежний тест на відсутність антибіотиків.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    МХП Косюка знизив ціни на курятину

     • 20942 переглядiв

    Більшість українців відзначили покращення стану доріг

     • 10143 переглядiв

    Біля Хабаровська розбився бомбардувальник Су-34

     • 50627 переглядiв

    Зеленський підписав закон "Про розвідку"

     • 29080 переглядiв