mkhp-narostiv-prodazhi-produktsiyi-u-yes-na-143

МХП наростив продажі продукції у ЄС на 143%

 • 12230 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Агрохолдинг МХП Юрія Косюка у цьому році збільшив обсяг виробництва продукції з курятини та індички для Європейського ринку на 143%. Про це повідомляє пресслужба МХП, передає УНН.

Зокрема свої потужності збільшили підприємства МХП у Сербії та Хорватії. Продажі курятини та індички МХП європейського сегменту склали 49 959 т.

"Не зважаючи на пандемію COVID-19 у всьому світі, тимчасове призупинення діяльності HoReCa, компанія МХП нарощує показники продажів у Європі", - зазначили в компанії.

Нагадаємо, купівля компанії Perutnina Ptuj - одна з найбільших інвестицій МХП у минулому році.

Perutnina Ptuj є провідним виробником курятини і м'ясопереробки на Балканах, має виробничі активи в чотирьох балканських країнах: Словенії, Хорватії, Сербії, Боснії і Герцеговині; володіє дистриб'юторськими компаніями в Австрії, Македонії та Румунії і поставляє продукцію в 15 країн Європи.

Perutnina Ptuj є вертикально інтегрованою компанією на всіх етапах виробництва курятини - від виробництва кормів, інкубаційних яєць, розведення, забою до виробництва ковбасних виробів і подальшої переробки курятини.

Українські Національні Новини

Економіка