mkhp-peredav-4-tisyachi-tonni-dityachogo-kharchuvannya-blagodiynim-fondam

МХП передав 4 тисячі тонни дитячого харчування благодійним фондам

 • 212050 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. Компанія МХП Юрія Косюка передала на потреби малечі 4 тисячі тонн нового дитячого харчування «КОКО», повідомляє УНН.

Зокрема продукція передана 5 пологовим будинкам і 15 дитячим інтернатам, а також шести фондам - партнерам (Фонд Маші Єфросиніної, Фонд «Твоя Опора», Фонд «Карітас», Фонд «Дитяче містечко СОС», Дитячий фонд ООН UNICEF, Фонд Євгена Пивоварова).

Загалом з початку бойових дій компанія нагодувала понад 50 тисяч захисників у Київській, Сумській, Чернігівській, Вінницькій, Дніпропетровській, Харківській, Запорізькій, Донецькій та Львівській областях. Понад 20 вантажівок з продукцією МХП направив в найгарячіші точки України для подолання гуманітарної кризи. А з продукції компанії вдалося виготовити аж 200 000 банок тушонки.

Ще 2,5 млн грн було направлено на амуніцію, одяг та спорядження військовим. Водночас 23 медзаклади і 60 українських центрів біженців отримали продукти для забезпечення харчування людей.

Тим часом 110 тисяч приватних господарств отримали пакунки з насінням.

«Наш Благодійний фонд «МХП-Громаді» понад 6 років займався розвитком сіл та малих міст України. Через соціальні проекти ми розвивали освіту, медицину, культуру, соціальну інфраструктуру громад, підтримували захист довкілля. Ми працювали в 14 областях України і здійснювали діяльність в більш ніж 700 населених пунктах нашої держави. Ми створювали місця та локації, де б хотілося жити, народжувати, працювати.

Та, починаючи з 24 лютого 2022 року, наше життя змінилося. Російські загарбники нищать все, що ми любимо, несуть біду в мирні домівки українців. Але ми продовжуємо працювати, та вже з іншою метою: все робимо заради Перемоги! Допомагаємо тим, хто стоїть на захисті, й тим, хто змушений покинути рідний дім. Допомагаємо тим, хто лікує, і тим, хто турбується про дітей. Сьогодні наша робота сфокусована в 5 напрямах:

- допомога захисникам України
- допомога внутрішньо переміщеним особам
- допомога дітям та матерям
- допомога лікарням та медичним закладам
- продовольча безпека для жителів малих міст та сіл», - розповіла директор «МХП - Громаді» Тетяна Волочай. 

Українські Національні Новини

Економіка