mkhp-vtilyuye-mriyi-shkilnikh-vchiteliv

МХП втілює мрії шкільних вчителів

 • 19638 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. У Яготині з’явиться мотузковий парк Sky Park. Проект буде реалізований холдингом МХП, завдяки номінації "Реалізація мрії вчителя" у межах Global Teacher Prize Ukraine 2020, повідомляє УНН.

Церемонія нагородження відбулася у суботу, 3 жовтня. Премія заснована громадською спілкою "Освіторія" з метою відзнаки та заохочення найкращих вчителів України.

"Ми у МХП неймовірно вдячні українським вчителям за той внесок, те добро, те світло, яке вони дарують нашим дітям. Саме тому компанія багато років реалізовує десятки успішних проектів у сфері освіти. Ми щорічно інвестуємо у розвиток талановитої молоді, у розбудову шкіл та закладів освіти. Вже третій рік поспіль МХП підтримує міжнародну премію Global Teacher Prize Ukraine і сьогодні для мене було за честь оголосити цьогорічну переможицю у номінації "Реалізація мрії вчителя" - Тетяну Лугіну", - сказала речниця МХП Ірина Ванникова.

Тетяна Лугіна викладає у Яготинському НВК №3 несподівану комбінацію предметів - українську мову, літературу та інформатику. Крім цього вчителька щороку разом зі своїми учнями приєднується до всесвітньої акції "Зробимо планету чистою". А ще допомагає налагоджувати дружні відносини із сусідніми школами за допомогою різних літературних флешмобів.

Вона хоче, щоб у юнаків та молоді були публічні простори для активного та здорового дозвілля. МХП допоможе втілити мрію та реалізує її давній задум — облаштування у Яготині мотузкового парку Sky Park.

"Я б дуже хотіла, щоб у моєму місті знайшлось місце для активного дозвілля молоді, не у центрі на лавках, а у якомусь мотузковому парку, чи на крутому цікавому муніципальному пляжі. Молодь просто не знає, де себе подіти. Я дякую "Освіторії" та МХП за таку неймовірну можливість для Яготина. Ви дійсно втілили мою мрію!", - сказала Тетяна Лугіна.

Зазначимо, Global Teacher Prize Ukraine, у межах якої втілюються проекти-лауреати номінації "Реалізація мрії вчителя" від МХП, це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Вона покликана відзначити досягнення шкільних викладачів не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні. Національну премію засновано у 2017 році громадською спілкою "Освіторія".

Довідка УНН: Холдинг МХП є стратегічним партнером премії Global Teacher Prize Ukraine та не вперше реалізує соціальні ініціативи кращих вчителів України у межах власної номінації "Реалізація мрії вчителя". Торік компанія втілила бажання вчительки Лесі Шевчук із Хмельницького. Спеціалізована школа, де навчається її син, отримала спеціально обладнаний шкільний автомобіль для перевезення дітей з порушеннями опорно-рухового апарату. Компанія послідовно інвестує у розвиток громад, освітні та культурні ініціативи й інші проекти корпоративної соціальної відповідальності. Тільки торік МХП спрямував на КСВ більше 177 млн грн.

МХП - один з найбільших агрохолдингів країни, найбільший виробник курятини (ТМ "Наша Ряба"). Компанія належить Юрію Косюку.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу