mns-rf-pid-zavalami-v-magnitogorsku-mozhe-buti-bilshe-lyudey-nizh-vkazano-v-spiskakh

МНС РФ: під завалами в Магнітогорську може бути більше людей, ніж вказано в списках

 • 7613 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Людей в будинку, який обрушився після вибуху газу в російському Магнітогорську, в реальності могло бути більше, ніж вказано в списках. Про це повідомив представник ГУ МНС по Челябінській області, передає УНН, посилаючись на ТАСС.

"Конкретних термінів не позначається. Але ми підкреслюємо, що роботи будуть йти до повного розбору завалів - того, що внизу", - сказав він.

За словами співрозмовника, при великих трагедіях, подібних подіям в Магнітогорську, можливі неточності в списках, і під завалами може виявитися більше людей, ніж вважали спочатку. Тому роботи проводять до тих пір, поки рятувальники не переконаються, що знайшли всіх.

"Зниклими безвісти залишається четверо осіб. Але виключати (що хтось не врахований - ред.) не можна", - пояснив представник відомства.

Як повідомляв УНН, за останніми даними, кількість загиблих в результаті обвалення під'їзду будинку в Магнітогорську зросла до 37 осіб.

Вранці 31 грудня в Магнітогорську сталося обвалення перекриттів в одному з під'їздів житлового будинку. Слідчий комітет РФ розглядає вибух побутового газу в якості пріоритетного версії того, що сталося.

Українські Національні Новини

Новини Світу