mo-britaniyi-rosiya-zitknetsya-z-problemami-cherez-chastkovu-mobilizatsiyu-putin-yde-na-politichniy-rizik

Міноборони Британії: росія зіткнеться з проблемами через мобілізацію, путін йде на політичний ризик

 • 148472 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. росія, швидше за все, зіткнеться з низкою проблем під час часткової мобілізації, яку оголосив президент рф володимир путін у середу. Цією заявою диктатор йде на значний політичний ризик, йдеться в щоденному звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

Згідно з даними британської розвідки, перед росією, ймовірно, постануть матеріально-технічні та адміністративні проблеми, пов'язані навіть під час набору 300 000 осіб. МО Британії зазначає, що путін спробує створити нові формування цими військами, які навряд чи будуть боєздатними протягом кількох місяців.

Цитата

"Навіть ця обмежена мобілізація, найімовірніше, буде дуже непопулярна серед частини російського населення. путін йде на значний політичний ризик, сподіваючись створити таку необхідну бойову міць. Цей крок фактично є визнанням того, що росія вичерпала запас добровольців, які бажають воювати в Україні", - йдеться в повідомленні.

Додамо

У середу, 21 вересня, путін оголосив про "часткову мобілізацію" у росії. Пізніше міністр оборони рф сергій шойгу повідомив, що будуть мобілізовані 300 000 резервістів.

Нагадаємо

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що путін порушив свою ж обіцянку не вдаватися до мобілізації населення, і таке рішення є визнанням військових невдач.

Українські Національні Новини

Новини Світу