mobilizatsiya-v-dnr-na-viynu-proti-ukrayini-vidpravlyayut-studentiv-ta-lyudey-z-khronichnimi-khvorobami

Мобілізація в "днр": на війну проти України відправляють студентів та людей з хронічними хворобами

 • 96635 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. На тимчасово окупованих територіях Донецької області росіяни захоплюють стратегічні підприємства та фінансові установи, а так звана "днр" відправляє на війну студентів та навіть людей з обмежиними можливостями. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Головної української розвідки Міністерства оборони України.

Деталі

"Рашисти беруть під свій контроль важливі об’єкти інфраструктури та установи фінансово-банківської системи, які намагаються приєднати до так званої "днр". Для цього Державний комітет оборони під головуванням пушиліна прийняв рішення про "націоналізацію" стратегічних підприємств. Під цю процедуру підпадають і всі цінності, виявлені у банківських сейфах та платіжних терміналах", - йдеться в повідомленні.

У розвідці зазначили, що масова мобілізація, проведена владою "днр", спричинила дефіцит співробітників на більшості об’єктів тимчасово окупованих територій. Зокрема, керівництво "Донецької залізниці" звернулось до окупаційних адміністрацій з проханням демобілізувати їхніх співробітників для виконання невідкладних заходів з ремонту та обслуговування залізничної інфраструктури.

У свою чергу на війну відправляють не тільки співробітників стратегічних підприємств, але й студентів закладів вищої освіти, людей з хронічними хворобами та навіть людей з обмеженими можливостями. 

Окупаційна влада настільки цинічно ставляться до жителів, що зменшує для "мобілізованих" заробітну плату за основним місцем роботи. Працедавцям дозволили нараховувати їм так званий "голий" оклад без жодних надбавок та премій.

Нагадаємо 

В ГУР повідомляють, що у підрозділах окупаційних військ росії, зокрема, і з Чечні, зростає невдоволення участю в бойових діях. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП