mobilizatsiya-v-rf-lishe-posilyuye-pidtrimku-ukrayini-u-berlini-ministr-oboroni-nimechchini

Мобілізація в рф лише посилює підтримку України у Берліні - міністр оборони Німеччини

 • 146480 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Мобілізація в росії та заплановані "референдуми" в окупованих частинах України не зупинять військову підтримку України з боку Німеччини, заявила у четвер міністр оборони країни Крістін Ламбрехт. Про це УНН пише з посиланням на CNN.

Цитата

"Швидше, ця реакція путіна на успіхи України спонукає нас продовжувати підтримувати Україну та подавати цей чіткий сигнал", - сказала Ламбрехт журналістам у Берліні після зустрічі зі своїм французьким колегою.

"Ми бачимо, що Україна досягла великих успіхів, - сказала вона, підкресливши підтримку, яку Київ отримав від Німеччини та Франції. - Ми бачимо, як росія реагує на ці успіхи відчайдушно".

Деталі

Ламбрехт також сказала, що оголошені прокремлівськими офіційними особами в Україні "референдуми" "на нас не вплинуть", зазначивши, що вони не змінять рівня підтримки, яку Україна отримає від Німеччини.

Міністр оборони Франції Себастьян Лекорню заявив, що Франція також продовжить надавати підтримку Україні в плані озброєнь та навчання, додавши, що для цього Франції потрібна співпраця в рамках НАТО.

Додамо

Канцлер Німеччини Олаф Шольц під час свого виступу на 77-й Генасамблеї ООН заявив, що путін повинен визнати, що він не може виграти війну в Україні.

Українські Національні Новини

Новини Світу