mogilizatsiya-v-rf-v-omskiy-oblasti-mobilizovani-pobilisya-z-rosgvardiytsyami-ta-politsiyeyu

"Могилізація" в рф: в Омській області "мобілізовані" побилися з росгвардійцями та поліцією

 • 355300 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. У рф триває "часткова мобілізація", яку в Україні вже охрестили могилізацією. Усе частіше у мережі з'являються відео конфліктів, оскільки чоловіки в рф не надто бажають переміщатись з диванів на поле бою. Так, в Омській області "мобілізовані" побилися з росгвардійцями та поліцією, передає УНН.

Деталі

"Омське громадянське об'єднання" опублікувало відео із селища Великоріччя. Як стверджує телеграм-канал "Об'єднання", мобілізовані вирішили затягнути з собою в поліцейських автобус, щоб ті поїхали на війну разом з ними. Почалася бійка.

"23 вересня з селища Великоріччя Омської області відправляли чергову партію гарматного м'яса на війну в Україну. Стежила за процесом поліція та розгвардія — вони силоміць садили в автобуси всіх, кому прийшли повістки.

Обурені мобілізовані у відповідь схопили кількох поліцейських та оголосили, що ті поїдуть помирати в окопи разом із ними. Поліцейським це не сподобалося, почалася бійка, результат якої ви бачите на відео.

Скільки б влада не думала, що може безкінченно знущатися над «глибинним народом», межа терпіння має все. Таких сутичок із застосуванням насильства ставати все більше по всій країні — і винні в цьому поліцейські, які так активно захищають режим", - зазначено у повідомленні телеграмканалу.

Доповнення

Після вторгнення росії в Україну в російських регіонах почали підпалювати військкомати. Найбільше таких підпалів фіксували у травні цього року. Після оголошення путіним мобілізації кількість таких випадків знову збільшилась.

Українські Національні Новини

Новини Світу