mok-oprilyudniv-pravila-povedinki-rosiyskikh-sportsmeniv

МОК оприлюднив правила поведінки російських спортсменів

 • 14676 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Міжнародний олімпійський комітиет оприлюднив для російських спортсменів, які змагатимуться під назвою “Олімпійський спортсмен з Росії” правила поведінки під час Олімпійських ігор. Про це повідомляє УНН з посиланням на “Радіо Свобода”.

Російським спортивним уболівальникам буде дозволено розмахувати національним прапором на змаганнях під час майбутніх Зимових ігор в Південній Кореї, але до спортсменів і представників команд будуть застосовані обмеження щодо демонстрації символіки Росії.

Повідомляється, що спортсмени та посадові особи команди мають “утримуватися від будь-яких публічних форм реклами, діяльності та спілкування, пов’язаних з національним прапором, гімном, емблемою і символами НОК на будь-якому олімпійському об’єкті або через засоби масової інформації (в тому числі в соціальних мережах)”.

Також не можуть брати національний прапор, гімн, емблему та символи на будь-якому олімпійському майданчику (наприклад, приймати національний прапор від людей), виконувати національний гімн тощо.

Єдиним винятком з правил є те, що учасники можуть розміщувати російські прапори в своїх спальнях у олімпійському містечку, але так, щоб їх не було видно ззовні.

Як повідомляв УНН, остаточний список запрошених російських спортсменів на зимову Олімпіаду-2018 у Пхьончхані оприлюднять не раніше 27 січня.

Українські Національні Новини

Спорт