molodizhna-zbirna-ukrayini-u-21-peremogla-odnolitkiv-z-malti

Молодіжна збірна України U-21 перемогла однолітків з Мальти

 • 9643 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 10 вересня. УНН. У Запоріжжі на "Славутич-Арені" молодіжна збірна України U-21 перемогла збірну Мальти з рахунком 4:0 в рамках Кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи 2021 серед молодіжних команд, передає УНН.

Матч розпочався з атак господарів поля - збірної України, і вже на 17-й хвилині рахунок відкрив Дмитро Топалов, який влучно пробив з далекої відстані.

Подвоїв рахунок Назарій Русин на 21-й хвилині. Він замкнув прострільну передачу Дмитра Топалова з лівого флангу.

А вже на 40-й хвилині зв'язка футболістів луганської "Зорі" Русін-Лєднєв збільшила рахунок - 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські арбітри розсудять матч за участі чемпіонів світу з футболу

Після перерви гості були трохи жвавішими за господарів. Але запалу мальтійців вистачило лише на перші 10 хвилин. Після чого м'яч повернувся під контроль українців і наша збірна провела низку атак. Близько середини другого тайму гра суперників вирівнялась.

Але на 82-й хвилині матчу господарі ще збільшили рахунок. Асистентом та автором голу виступили футболісти, які вийшли на заміну у другому таймі. Олег Кожушко віддав передачу на Георгія Цітаішвілі, і той увійшов у штрафний майданчик та переграв голкіпера Мальти Андреаса Велла - 4:0.

Після цього гравці української молодіжки провели ще декілька стрімких атак, але рахунок на табло так і залишився незмінним.

Українські Національні Новини

Спорт