moloko-makaroni-konservi-na-cherkaschini-biznes-ta-gromadi-zabezpechili-vpo-kharchuvannyam

Молоко, макарони, консерви: на Черкащині бізнес та громади забезпечили ВПО харчуванням

 • 214971 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. ВПО, зареєстровані на Черкащині, отримали від бізнесу та влади продуктові набори. Про це у своєму FB написала голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко, передає УНН.

Деталі

Бандурко констатувала, що Черкащина стала прихистком для багатьох громадян, які були змушені втікати від війни. Так, у Черкаському районі проживає 56154 офіційно зареєстрованих ВПО. Зокрема, у Черкасах - 20886 осіб, у Смілі - 5082, у Каневі – 4067, поінформувала Бандурко.

Цитата

"Гуманітарна допомога, яка надходить в область, в район, передається громадам для подальшої передачі переселенцям", - пише голова районної військової адміністрації.

Зокрема, наразі у Смілі організували видачу продуктових наборів, наданих Черкаською обласною військовою адміністрацією, інформує Бандурко.

"До продуктів (молока, рису, макаронів, борошна, снеків та засобів гігієни) додали м‘ясні консерви, які виготовили смілянські освітяни із сировини, наданої благодійним фондом "МХП-Громаді" за сприяння Черкаської РВА", - уточнила вона.

За її словами, загалом працівниками Смілянської міської ради сформовано близько 1500 наборів.

"Учора видали - 500. Сьогодні робота продовжується", - написала Бандурко, нагадуючи, що для отримання допомоги переміщеним особам необхідно звернутися до органів місцевого самоврядування за місцем реєстрації, маючи при собі документ, що посвідчує особу та довідку ВПО.

Раніше

Нещодавно переселенці, які облаштувалися на Вінниччині, отримали близько 10 тонн гуманітарної допомоги від компанії МХП.

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство