monarshi-osobi-v-gostyakh-u-imperatora-yak-koroli-ta-korolevi-vidvidali-intronizatsiyu

Монарші особи в гостях у імператора: як королі та королеви відвідали інтронізацію

 • 73402 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. У вівторок у Токіо відбулась урочиста церемонія інтронізації Імператора Японії Нарухіто, яку відвідали найвідоміші світові монархи у різноманітних костюмах: сучасних і традиційних. УНН зібрав для вас світлини найяскравіших монарших образів із заходу.

Так, перші, кого варто згадати — це "винуватці", імператор Японії Нарухіто та імператриця Масако, яка, як пишуть ЗМІ, була одягнена в 12 шарів одягу.

Також варто згадати улюбленицю папараці, королеву Іспанії Летисію та її чоловіка – короля Філіппа VI.

Її Королівська Високість, кронпринцеса Данії Мері, дружина спадкоємця данського престолу кронпринца Фредеріка, прибула з чоловіком на урочистість у довгій пастельно-блакитній сукні та незвичайному головному уборі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sancharkarmi.com (@sancharkarmi)

Пізніше папараці помітили принцесу в компанії ще і принца Чарльза Філіпа Артура Джорджа, принца Уельського, або просто принца Чарльза.

Принц із Великої Британії прибув на урочистість у чорному фраку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Clarence House (@clarencehouse)

Ще одним незвичайним головним убором відзначилася кронпринцеса Вікторія, спадкоємиця шведського престолу. Вона з'явилася на церемонії в сукню кольору синій електрик. На захід вона прибула разом з батьком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madameei! (@madameei)

Королева Нідерландів Максіма у супроводі короля Віллем-Олександра з’явилася на заході в монотонному сірому вбранні з яскравою стрічкою королівського помаранчевого кольору.

Бельгійські король Філіп і королева Матильда похизувались вбранням відносно скромним, але, водночас, вишуканим, на шляху до церемонії.

Один з найбагатших правителів світу, султан Бахрейну Хассанал Болкіах разом із принцем Матейном відвідали інтронізацію в білих урочистих костюмах із жовтими стрічками.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madameei! (@madameei)

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от KanTan Edulearn (@kantanedulearn)

А от одна з найкрасивіших королівських пар світу – монархи Бутану Джігме Кхесар Намгьял Вангчук і Джетцун Пема – прибули у яскравому традиційному вбранні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sancharkarmi.com (@sancharkarmi)

Нагадаємо, у вівторок у Токіо імператор Японії Нарухіто офіційно оголосив про свій вступ на престол відповідно до конституції країни та законом про імператорський дім. 

Захід відвідали також Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська.

Українські Національні Новини

Політика