monobilshist-planuye-sche-raz-prodovzhiti-zasidannya-dlya-rozglyadu-zemelnikh-zakoniv

Монобільшість планує ще раз продовжити засідання для розгляду земельних законів

 • 10445 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Фракція "Слуга народу" планує ініціювати ще одне продовження сьогоднішнього засідання з тим, щоб все-таки розглянути законопроекти про запровадження ринку землі в першому читанні. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"Ми зараз ще будемо голосувати за продовження робочого дня. Якщо голоси будуть, а я впевнений, що вони будуть, ми будемо розглядати до побєдного", - зазначив Арахамія, відповідаючи на запитання, чи дозволять законодавчо народні депутати продаж української землі іноземцям.

За його словами, сьогоднішнє засідання і обговорення законопроекту щодо відкриття ринку землі багато парламентарів використовує для особистого піару, тож монобільшість вирішила провести його, як є, щоб уся країна побачила, хто з нардепів хоче ринку землі, а хто ні.

При цьому він додав, що багато зауважень до проекту закону можна технічно виправити під час підготовки документу до другого читання.

Нагадаємо, народні депутати на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради почали розглядати 11 законопроектів щодо запровадження ринку землі, що викликає неоднозначну реакцію серед парламентарів.

Народні депутати повернулись до роботи після майже двогодинної перерви і продовжили сьогоднішнє засідання до 15:00.

Українські Національні Новини

Політика