moodys-pidvischilo-reyting-privatbanku-po-depozitakh

Moody's підвищило рейтинг ПриватБанку по депозитах

 • 9312 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Міжнародне рейтингове агентство Moody's підвищило базову оцінку кредитоспроможності ПриватБанку з сaa3 до сaa1, як і рейтинги банку по депозитах у національній валюті (до Caa1) та іноземній валюті (до Caa2), прогноз по рейтингах змінений з "позитивного" на "стабільний". Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу банку.

"Міжнародне рейтингове агентство Moody's підвищилобазову оцінку кредитоспроможності ПриватБанку з сaa3 до сaa1 слідом за недавнім підвищенням рейтингу суверенних зобов'язань України. Агентство також підвищило на одне значення рейтинги банку за депозитами у національній валюті (до Caa1) та іноземній валюті (до Caa2), прогноз по рейтингах змінений з "позитивного" на "стабільний", - повідомили в банку.

Як йдеться у повідомленні Moody's, підвищення рейтингів ПриватБанку зумовлено підвищенням суверенного рейтингу України, стабілізацією банківської системи, а також поліпшенням якості активів і рентабельності самого банку.

Як відзначили експерти Moody's, у 2018 році ПриватБанк демонструє істотне поліпшення показників рентабельності, низьку залежність від ринкового фінансування та високий рівень ліквідних активів.

Нагадаємо, Moody's підвищило кредитний рейтинг Києва.

Українські Національні Новини

Економіка