mosiychuk-vidreaguvav-na-informatsiyu-pro-podannya-na-lyashka

Мосійчук відреагував на інформацію про подання на Ляшка

 • 5767 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Інформація про те, що нібито НАБУ та САП готують подання на притягнення до кримінальної відповідальності лідера Радикальної партії Олега Ляшка є брудною провокацією. Про це заявив народний депутат, член РПЛ Ігор Мосійчук у Facebook, передає УНН.

"Президент Порошенко організував брудну медіакомпанію по дискредитації свого основного опонента на президентських виборах - Олега Ляшка з метою відволікти увагу українців від необґрунтованого підвищення ціни на газ, повного провалу медичної та судової реформи і тотального пограбування громадян владою", - вказав він.

"Вчора майже всі українські ЗМІ поширили неперевірену інформацію з посиланням на анонімне джерело, що нібито НАБУ та САП готують подання на притягнення до кримінальної відповідальності лідера Радикальної партії Олега Ляшка", - додав нардеп.

З його слів, увесь день "усі телеканали обговорювали цей брехливий фейк, і лише під вечір очільник САП заявив, що жодного подання на Ляшка його відомство не готує".

"Ця брудна провокація чітко засвідчила, що Президент Порошенко буде боротися та чіплятися за владу будь-якими методами, і найголовніше: Петро Олексійович чітко продемонстрував, що найбільше боїться перемоги на президентських виборах саме Олега Ляшка. Порошенко бореться не з особистістю Ляшка, а знищує перспективу України стати самодостатньою, заможною і насправді незалежною державою, в якій українці матимуть роботу, достойний рівень життя та гідну зарплату. Ми будемо боротися і переможемо! Ми не дамо Порошенку знищити майбутнє української нації і майбутнє наших українських дітей! Ляшко наш Президент!" - підсумував Мосійчук.

Українські Національні Новини

Політика