moskvu-chekaye-totalna-izolyatsiya-ta-bidnist-op

росію чекає тотальна ізоляція та небачена бідність – Подоляк

 • 166211 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. Радник Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що росія рано чи пізно зіткнеться з енергетичним ембарго, тому у середньостроковій перспективі на країну-агресора чекає небачена бідність. Про це повідомляє УНН, посилаючись на Twitter Подоляка.

Цитата

"Запровадження ембарго на російські енергоносії - це питання часу. Відмова від російської нафти - це не лише про моральну відповідальність, а й про розрахунок: росія перестала бути надійним і прогнозованим партнером в очах світу, тож світ не може собі дозволити залежати від неї", - запевнив він.

Деталі

Подоляк зазначив, що Європі вдасться повністю відмовитися від російських енергоресурсів. За його словами, перелаштуватися на альтернативні канали постачання буде дорого, але не настільки, якщо цього не зробити.

"У середньостроковій перспективі на москву чекатиме тотальна економічна й політична ізоляція. Як наслідок – бідність у масштабах, яких росія ще не бачила", - резюмував радник президента України.

Нагадаємо 

Міністр фінансів Франції Бруно Ле Мер заявив у вівторок, що ембарго на російську нафту на рівні Європейського Союзу у розробці. 

Брюссель працює над шостим пакетом санкцій проти росії через її вторгнення в Україну. Очікується, що його презентують країнам Європейського союзу на початку наступного тижня і включатиме своєрідну форму заборони на імпорт російської нафти.

Українські Національні Новини

Політика