mototsikl-ta-avtomobil-zitknulisya-na-zakarpatti-u-likarni-opinilasya-zhinka-z-ditinoyu

Мотоцикл та автомобіль зіткнулися на Закарпатті: у лікарні опинилася жінка з дитиною

 • 10710 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. На в’їзді у місто Хуст у Закарпатській області сталася ДТП за участю автомобіля та мотоцикла, внаслідок чого загинула одна людина, а у лікарню потрапили троє людей, серед яких маленька дитина. Про це повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області, передає УНН.

"Вчора, 29 квітня, близько 11:40, на лінію "102" надійшло повідомлення про аварію з потерпілими при в’їзді у Хуст. Поліцейські, що прибули за викликом, з’ясували, що зіткнулися автомобіль Hyundai Accent та мотоцикл Honda Gold Wing", – йдеться в повідомленні.

Як попередньо встановили поліцейскі, 31-річний водій автомобіля, мешканець села Сокирниця, перетинаючи зустрічну смугу, не надав перевагу у русі мотоциклу. Внаслідок цього відбулося зіткнення.

"У результаті аварії, пасажирка мотоцикла – 32-річна ужгородка – загинула на місці аварії, а водія мотоциклу – 48-річного мешканця Івано-Франківщини – госпіталізували з політравмами до реанімації. Внаслідок отриманих у результаті ДТП травм, у лікарні також опинилися пасажири іномарки – 28-річна мешканка села Сокирниця та її 5-річна донька", – зазначили у поліції.

Наразі за фактом аварії поліція розпочала слідство. Так, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Слідство у цій справі триває.

Нагадаємо, в Одесі автомобіль скоїв наїзд на пішохода, після чого наїхав на бетонну стіну будинку. Внаслідок ДТП загинула одна людина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бойовики сьогодні обстріляли 9 разів позиції ЗСУ

     • 8653 переглядiв

    Стан пораненого військового у зоні АТО середньої важкості

     • 7098 переглядiв

    В Афганістані новий теракт, загинули щонайменше 11 студентів

     • 13582 переглядiв