moz-proponuye-prodovzhiti-karantin-na-vse-lito

МОЗ пропонує продовжити карантин на все літо

 • 14833 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Міністерство охорони здоров’я України запропонує уряду розглянути питання подовження карантинних обмежень на літній період. Про це сказав міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Ми запропонуємо уряду розглянути питання подовження карантинних обмежень на літній період, оскільки коронавірус не подолано і ми повинні залишити основні протиепідемічні обмеження. Зокрема, обов’язковість масок в громадських будівлях і транспорті, а також відповідальне ставлення до дотримання фізичної дистанції, і не забувати про гігієну рук", - сказав Ляшко.

Деталі

Він додав, що Міністерство охорони здоров’я вже розробило пропозиції щодо моделі існування в умовах "зеленого" рівня протиепідемічної безпеки, яка передбачає певні послаблення протиепідемічних заходів.

Зі слів міністра, якщо ситуація буде погіршуватись, МОЗ буде оперативно реагувати і вводити жовтий, помаранчевий або червоний рівень епіднебезпеки знову.

Що було раніше

Як стало відомо сьогодні, Україна перейшла на "зелений" рівень за епіднебезпекою поширення COVID-19, після затвердження урядом нових правил для встановлення цих рівнів.

Українські Національні Новини

Політика