moz-vtretye-zvilnilo-amosovu-z-posadi-rektora-universitetu

МОЗ втретє звільнило Амосову з посади ректора університету

 • 8034 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Міністерство охорони здоров’я України втретє звільни Катерину Амосову з посади ректора Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця. Про це передає УНН з посиланням на Facebook сторінку МОЗ України.

"8 січня 2019 року у зв’язку із невиконанням Катериною Амосовою законних вимог Державної аудиторської служби України МОЗ України втретє розірвало контракт із нею. Це сталося після того, як Міністерство вважало поновленою екс-керівницю закладу з 26 грудня 2018 року на посаді ректора НМУ відповідно до рішення Окружного адміністративного суду м. Києва та самовільного внесення Катерини Амосової як керівника закладу до Єдиного державного реєстру", - йдеться у повідомленні.

Амосову звільнили через не усунення порушень у фінансово-господарській діяльності відповідно до вимог Держаудитслужби та, її відсутність на робочому місці без поважної причини з 26 грудня по 8 січня, що фактично блокувало роботу закладу.

Нагадаємо, 1 жовтня, у зв’язку із невиконанням Катериною Амосовою законних вимог Державної аудиторської служби України МОЗ України вдруге розірвало контракт із нею.

Як повідомляв УНН, МОЗ України оскаржуватиме рішення Окружного адміністративного суду м. Києва щодо Катерини Амосової.

Українські Національні Новини

Суспільство