moz-zayavilo-v-politsiyu-na-vidnovlenu-na-posadi-rektora-meduniversitetu-amosovu

МОЗ заявило в поліцію на відновлену на посаді ректора медуніверситету Амосову

 • 10366 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Міністерство охорони здоров'я (МОЗ) заявило в поліцію на відновлену судом на посаді ректора Національного медичного університету України Катерину Амосову. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я у Facebook, передає УНН.

"МОЗ України звертається до Національної поліції та Генеральної прокуратури із заявами про вчинення злочину (екс-ректоркою НМУ Катериною Амосовою – ред.). Міністерство сподівається, що на відміну від судової влади, яка дискредитувала себе неправосудними рішеннями, Національна поліція та Генпрокуратура забезпечать справедливе та якісне розслідування злочинів екс-керівництва НМУ", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, вчора, 20 вересня, Печерський районний суд Києва своєю ухвалою поновив Катерину Амосову на посаді ректора Національного медичного університету ім. Богомольця.

30 березня після публічного розгляду звіту ректора НМУ Катерини Амосової комісія МОЗ України одноголосним рішенням визнала роботу ректора НМУ у 2017 році незадовільною та рекомендувала Міністерству достроково розірвати контракт з Катериною Амосовою у зв’язку із невиконанням умов контракту у 2017 році.

Згодом МОЗ вирішив звільнити ректора НМУ Амосову.

Міністерство охорони здоров’я оголосило 23 квітня конкурс на заміщення вакантної посади ректора НМУ ім. Богомольця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП