mozhe-vyrobliaty-raketne-palyvo-u-rosii-zaiavyly-pro-ataku-droniv-na-zavod-u-rostovskii-oblasti

Може виробляти ракетне паливо: у росії заявили про атаку дронів на завод у ростовській області

 • 14651 переглядiв

У росії заявили про нічну атаку безпілотників на Каменський хімічний завод у ростовській області, в результаті якого уламки одного зі збитих дронів пошкодили завод і поранили працівника.

У росії заявили про атаку невідомих безпілотників на Кам'янський хімічний завод у ростовській області. Про це заявив місцевий губернатор Василь Голубєв, передає УНН

Деталі 

Попередньо внаслідок падіння уламків БПЛА, в одному з приміщень заводу було пошкоджено скло. Внаслідок цього легкі порізи отримав співробітник підприємства. Чоловіку надали першу медичну допомогу, але від госпіталізації він відмовився. 

Як з'ясував Telegram-канал ASTRA підприємство "Комбінат Кам'янський" атакували три безпілотники - всі дрони були збиті, але уламки одного з БПЛА впали на території заводу.

Зазначається, що комбінат "Каменський" - одне з найбільших хімічних підприємств півдня Росії та містоутворююче підприємство міста Каменська-Шахтинського. 

Окрім того, у  2011 році Central Intelligence Agency (ЦРУ) частково розсекретило дані, пов'язані зі створенням у СРСР міжконтинентальної балістичної ракети на твердому паливі. 

Згідно з даними американських спецслужб, комбінат у Кам'янську-Шахтинському зазначений як місце виробництва композитного палива для ракетних двигунів цього типу та розміщення випробувальних установок

Нагадаємо

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов раніше підтвердив, що вибухи в окупованому Криму поблизу Джанкоя це "прекрасна операція ЗСУ з дуже добрими результатами знищення сил і засобів".