mrut-yak-mukhi-rashisti-zabrali-zalishki-buryativ-z-syevyerodonetska-bo-ti-ne-vitrimuyut-boyiv-z-ukrayinskimi-zakhisnikami-gayday

"Мруть як мухи": рашисти вивели залишки бурятів з Сєвєродонецька, бо ті не витримують боїв з українськими захисниками - Гайдай

 • 580762 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. За інформацією очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, в Сєвєродонецьку тривають запеклі бої. Буряти відступили, бо значно слабші за наших захисників, передає УНН.

Цитата

"Вони відтянули звідти (Сєвєродонецьк - ред.) свої підрозділи з бурятами. Там дуже багато не вистачає бурятів, тому вони їх і відвели, тобто далі займаються такою брехнею і пропагандою", - розповів Гайдай.

Деталі

Орки потужно обстрілюють Лисичанськ з великого калібру, який пробиває бетон.

"Містянам вкрай небезпечно перебувати, навіть в укриттях. Боїв всередині та навколо міста немає", - додав голова області.

Бої точаться в населених пунктах Гірської та Попаснянської громад: "Втрати рашистів значно перевищують втрати ЗСУ".

"Через спеку рівень води у річці Сіверський Донець впав - це означає, що рашисти знову спробують кинути переправи. Слідкуємо, в разі чого - діятимемо на випередження", - додав він.

Додамо

Раніше сьогодні Гайдай повідомляв, що рашисти не контролюють Сєвєродонецьк. Промзона міста, яку контролюють ЗСУ, під постійними обстрілами. Місто системно знищується.

Українські Національні Новини

Суспільство