multibrend-ukrayinskikh-virobnikiv-vidkrivsya-u-tsentri-kiyeva

Мультибрендовий шоурум українських виробників відкрився у центрі Києва

 • 1398251 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Без світла і під сиренами, але з безумовною вірою у майбутнє України продовжують свою героїчну справу українські бренди. Філософія мультибрендового шоуруму “ULI” (Ukrainian light industry) у підтримці національного виробника, збереженні робочих місць та підтримці економічної активності країни, розповідають засновники компанії, передає УНН.

Деталі

«Сьогодні українці згуртовані та об‘єднані єдиною метою - протистояти ворогу на всіх фронтах. Один з таких фронтів - підтримка тих героїчних людей, які своєю щоденною працею утримують економіку України й наближають нашу перемогу. Ми закликаємо українців підтримувати українське, бо в цьому наша сила», - зазначають в компанії.

Українські бренди сьогодні, як і більшість бізнесу, стикаються з суворими реаліями життя - втрачені виробничі потужності, перебої зі світлом та зв’язком, постійні ракетні обстріли, але, разом з тим, вони залишаються в Україні, розповідають в “ULI”.

“Попри всі негаразди вони знають і вірять, що потрібні країні. Толерантно ставимося до всіх брендів, зокрема міжнародних, але сьогодні ми потрібні нашим людям. Кожен наш клієнт, купуючи українське, розуміє, що робить особистий внесок у підтримку України, і ми надихаємося такими людьми», - зазначають в “ULI”.

Там додають, що за тиждень роботи мультибрендового шоуруму до них долучилися вже близько десяти відомих українських брендів, і перелік їх розширюється щодня.

Про мультибренд

Адреса шоуруму українських брендів «ULI»: м. Київ, вул. Саксаганського, 63/28.
Insta: https://instagram.com/uli.concept?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Українські Національні Новини

Київ