munitsipalni-deputati-moskvi-ta-peterburga-zaklikali-do-vidstavki-putina

Муніципальні депутати Москви та Петербурга закликали до відставки путіна

 • 174153 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Депутати 18 муніципальних районів Москви, Санкт-Петербурга та Колпіно закликали до відставки путіна, йдеться у петиції зі списком підписів, опублікованій у Twitter в понеділок, передає УНН.

Цитата

«Ми, муніципальні депутати росії, вважаємо, що дії її президента володимира путіна завдають шкоди майбутньому росії та її громадян. Ми вимагаємо відставки володимира путіна з посади президента російської федерації», — йдеться у петиції, опублікованій депутатом Семенівського району Санкт-Петербурга.

Деталі

Рада Ломоносівського району Москви також вимагає відставки путіна, заявивши: "Ваші погляди і ваша модель правління безнадійно застаріли і заважають розвитку росії та її людського потенціалу".

Петиція послідувала за першими регіональними і муніципальними виборами у росії з початку війни, у яких прокремлівські кандидати здобули переконливу перемогу.

Додамо

Минулого тижня депутати Санкт-Петербурга закликали державну думу рф звинуватити володимира путіна в державній зраді. Декому з них тепер висунуто звинувачення у дискредитації російської армії.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС не визнає вибори у Криму - заява

     • 148076 переглядiв

    ЗСУ підняли прапор над селом Тернова на кордоні з рф

     • 229084 переглядiв